Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Magnetskilte

Magnetskilte giver dig mulighed for at flytte reklamen nemt, fra bil til bil, eller hvor som helst du har brug for en midlertidig reklame. Budskabet i din reklame kan altså skiftes og genbruges med jævne mellemrum. Magnetskiltet består af en speciel automagnet, der ikke skader bilens lak, og overfladelamineringen beskytter mod slid og blegning fra solen. Husk magnetskilte kun hæfter på jern, og ikke på aluminium.

Hos Monsterprint printer vi vores magnetskilte i selvklæbende folie af højeste kvalitet, og overføres derefter til magnetfolie. Det sikre dig et kvalitetsprodukt, du ikke bliver utilfreds med.

 • Magnetskilte i høj kvalitet
 • Muligheder for at ændre budskabet hurtigt og nemt
 • Beskyttende overfladelaminering
 • Automagnet skåner bilens lak
 • Mulighed for grafisk hjælp

Skal vi hjælpe dig?

Du kan vælge at lave dit eget design i vores online designprogram, eller uploade en færdig fil. Vi tilbyder også grafisk assistance, hvor vores dygtige grafikerteam hjælper dig med lige præcis dine ønsker!

 

Markedsføring på farten med magnetskilte. Se mere her

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 1. Magnetskilt - - Skilt til bil - Bilreklame - Magnet til bil - Bedste kvalitet til lavest pris Magnetskilte

  Magnetskilte

  Magnetskilte kan hurtigt på og afmonteres din bil
  Skilt til anvendelse på biler og andre magnetiske overflader. 

Det er en populær måde, at reklamere på firmabil eller en anden overflade, hvor du har brug for, at kunne ændre budskabet hurtigt og nemt! Magnetskiltet består af en speciel automagnet, der ikke skader bilens lak. Overfladelaminering beskytter mod slid og blegning fra solen. Skiltet er et tungt, derfor anbefaler vi en max. størrelse på ca. 60x50 cm, hvis vi skal garantere at skiltet bliver siddende på en bil under kørsel.


 Tykkelse: 0,4 mm. Vis detaljer

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste