Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Galgeskilte

Galgeskilte er et udendørs hængeskilt, der sikrer at kunderne får øje på din butik i gademiljøet, uanset hvilken side de kommer fra. Den indbydende facade er fremstillet i pulverlakeret stål, hvilket giver skiltet et mere stilfuldt look. Galgeskiltet kan nemt monteres på muren, og kan anvendes til alt fra cafeer, restauranter, i indkøbscentre, til udstillinger, loppemarkeder og meget andet.

Det er muligt at købe det stilrene standard-galgeskilt både med eller uden logo, samt den antikke udgave, der med sin smukke bue på toppen giver skiltet et mere eksklusivt look. Det antikke kan også fås med eller uden logo. Du kan vælge at designe dit logo i vores online designprogram, eller uploade en færdig fil. Vi tilbyder også grafisk assistance, hvor vores dygtige grafikerteam hjælper dig med lige præcis dine ønsker!

  • Pulverlakeret stål
  • Stilfuldt hængeskilt
  • Klæder enhver bygning
  • Høj kvalitet

Skal vi hjælpe dig?

Du kan selv designe dit skilt i vores designprogram, eller uploade en trykklar fil. Vi tilbyder også grafisk assistance, og hjælper dig gerne med at få lavet et skilt med lige netop dine ønsker!


Smukke galgeskilte til din facade. Se mere her

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste