Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Monsterprint Danmark aktivBesøg NorgeBesøg Sverige

Velkommen!

Facadebogstaver i børstet alu

Facadebogstaver i elokseret aluminium

Det børstet aluminium giver et eksklusivt look. Vi levere bogstaverne i to tykkelser - 1mm eller 2mm. 


Bogstaverne er rustfri, som gør dem velegnet til udendørs brug, men du kan selvfølgelig også sættes dem op inden for.  


Du vælger selv den montageløsning der passer til dit behov, så sørger vi for at montere den på bogstaverne inden leveringen, så de er klar til at blive monteret, når du modtager dem. Er du i tvivl om, hvilken montage løsning du skal vælge så kontakt os. Kan du ikke selv montere dem, så kontakt os for et tilbud på montage.  


Leveringstid på facadebogstaver er 10 arbejdsdage.


Montageløsninger:
Ingen: Bogstaverne leveres uden montageløsning.
Gevindstang: Gevindstænger er 5 cm. stænger der svejses eller skrues fast på facadebogstaverne. Stængerne monteres ind i væggen og holder bogstaverne på plads. Montagevejledning medfølger.
Dual lock: Dual lock fungerer som velcro, dog kraftigere. Det vil sige at bogstaverne kan af- og påmonteres som ønsket. Montagevejledning medfølger.
Snapfix: Snapfix er en todelt løsning, der sikre en hurtig montage. "Hun-delen" monteres i væggen, mens "han-delen" monteres på facadebogstavet. Montagevejledning medfølger.
Tape, dobbeltklæb: Kraftigt dobbeltklæbende tape, der gør det muligt at montere facadebogstaverne på glatte overflader, uden at ødelægge underlaget. Tapen kan anvendes inden- og udendørs. Montagevejledning medfølger.


OBS: Gevindstang kan kun bruges til 2 mm tykkelse. Har du valgt 1 mm skal du istedet vælge Dual Lock, snapfix eller tape med dobbeltklæb.

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: Pr.stk. 1,25 DKK Excl. moms: 1,00 DKK

 

 

Derfor skal du handle hos os!

Bedste kvalitet - Print i bedste kvalitet med de nyeste teknikker.

Stor erfaring - Mere end 25 års erfaring indenfor branchen

Største udvalg - Lige det du står og mangler i print og folie

Hurtig produktion - Vi igangsætter din ordre ved modtagelse

Indtast din tekst. Angiv størrelse og skrifttype:
Højde: Tykkelse: Font:
Skriv din tekst her
Højde: Vejledende længde:
Skriv din tekst her
The quick brown fox jumps over the lazy dog MImixoXO.

* Skal udfyldes

Inkl. moms: Pr.stk. 1,25 DKK Excl. moms: 1,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Facadebogstaver i børstet aluminium fås i to tykkelser. Bogstaverne giver et flot, eksklusivt look og leveres præcis efter dit ønske. Bogstaverne er rustfri og kan derfor anvendes uden- som indendørs, og monteres med den montageløsning, der passer bedst til dit behov.

Montageløsninger:

Ingen: Bogstaverne leveres uden montageløsning.

Gevindstang: Gevindstænger er 5 cm. stænger der svejses eller skrues fast på facadebogstaverne. Stængerne monteres ind i væggen og holder bogstaverne på plads. Montagevejledning medfølger.

Dual lock: Dual lock fungerer som velcro, dog kraftigere. Det vil sige at bogstaverne kan af- og påmonteres som ønsket. Montagevejledning medfølger.

Snapfix: Snapfix er en todelt løsning, der sikre en hurtig montage. "Han-delen" monteres i væggen, mens "hun-delen" monteres på facadebogstavet. Montagevejledning medfølger

Tape, dobbeltklæb: Kraftigt dobbeltklæbende tape, der gør det muligt at montere facadebogstaverne på glatte overflader, uden at ødelægge underlaget. Tapen kan anvendes inden- og udendørs. Montagevejledning medfølger.

Yderligere information

Yderligere information

Designvalg type Nej