Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Wallstickers

Her kan du se det store udvalg af wallstickers, vi har på Monsterprint.dk. Vi har wallstickers til både køkken, badeværelse, stuen, børneværelset mm. Du kan bl.a. få et klassisk silhouet af verdenskort som vægdekoration. Eller hvad med en ugekalender i tavlefolie, som du kan skrive på med kridt eller tavletuscher, der vil gøre hverdagen lettere for dig og din familie. Vi har også sjove vægdekorationer som f. eks. en pandekageopskrift, opskrift på bollerhovedstæder mm.

Alle wallstickers bliver produceret i den størrelse og farve du ønsker, og vil derfor kunne passe ind præcis der, hvor du står og mangler en flot dekoration. Vores wallstickers bliver udført i højeste kvalitet med et stærkt klæb på underfladen, det sikrer dig at din dekoration bliver siddende så længe du ønsker det i modsætning til de meget billige wallstickers man kan købe andre steder. Vægklistermærket vil dog let kunne fjernes igen og efterlader underfladen uskadet. Nogle af wallstickerne kan du på en sjov og kreativ måde kombinere med knager, hylder, karme eller andre former for interiør.

Dit eget design

Du kan også designe din egen wallsticker i vores online designprogram. Det er simpelt at anvende, og du får prisen at vide med det samme! Hvis du har en færdigredigeret fil klar, så kan du blot uploade den. Vi har selvfølgelig en guide klar til upload af fil, hvis du skal bruge hjælp.

Det er også en mulighed, at vi i samarbejde med dig udvikler designet på baggrund af dine ønsker. Vores kompetente grafikerteam er klar til, at tage imod opgaven. 

  • Mere end 25 års erfaring
  • Højkvalitets wallstickers
  • Høj klæbeevne
  • Nem at montere

Klik dig ind på din favorit og start dit køb!

Flotte vægdekorationer til hjemmet. Se mere her

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste