Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Monsterprint Danmark aktivBesøg NorgeBesøg Sverige

Velkommen!


Klistermærker

Med klistermærker får du en nem og billig markedsføring, hvad enten det er til dit butiksvindue, din bil, eller måske et lille mærke med dit logo på dine varer.

Vi tilbyder både traditionelle klistermærker til alle produkter, og streamers til bilen. Mærkerne printes på selvklæbende hvid, farvet eller transparent folie, og hæfter perfekt på alle glatte overflader. Ved laminering forlænges klistermærkernes holdbarhed betydeligt, både hvad angår blegning og mekanisk slid. Til udendørs brug anbefaler vi laminering, hvis printet skal holde over 1 år. Du kan få klistermærker udskåret med print til kant i formerne firkantet eller rund.

 • Mere end 25 års erfaring
 • Højkvalitets klistermærker
 • Lang holdbarhed
 • Design selv
 • Nem og billig markedsføring


Skal vi hjælpe dig?

Hos os kan du designe dit eget klistermærke i vores online designprogram. Det er simpelt at anvende, og du får prisen at vide med det samme! Hvis du har en færdigredigeret fil klar, så kan du blot uploade den. Vi har selvfølgelig en guide klar til upload af fil, hvis du skal bruge hjælp.

Det er også en mulighed, at vi i samarbejde med dig udvikler designet på baggrund af dine ønsker. Vores kompetente grafikerteam er klar til, at tage imod opgaven. 

 

Klistermærker til enhver smag. Design din egen her

Produktion af klistermærker

Laminering af klistermærker giver en længere holdbarhed

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 1. Klistermærker Klistermærker

  Klistermærker

  Til alle dine produkter

  Disse klistermærker har utallige anvendelsesområder og kan benyttes både ude og indendørs. Labels, advarselsmærker eller vinduesreklamer butikker.
  Klistermærkerne produceres på den farve folie og i den størrelse, der passer til dit behov. 

  Du kan mod en merpris få dine klistermærker konturskåret, f.eks. afrundede hjørner, ovale, runde, 3-kantede eller hvad du har brug for.

  Ved brug udendørs anbefales en laminering

  Mindste antal: 50 stk.

  Vis detaljer
 2. streamers, bagrude sticker, klistermærke til bagrude, bagrudeklistermærke, klistermærke til bil, bilstreamer, streamer til bil

  Streamers

  Klistermærker til din bil

  Streamers i en super kvalitet, der sikrer optimal farveholdbarhed 1-2 år, hvis ikke du udsætter streameren for mekanisk slid (bagrudevisker). Du kan vælge at få din streamer lamineret, hvilket beskytter printet mod blegning og mekanisk slid og forlænger holdbarheden væsentligt.

  Streameren produceres på den farve folie og i den størrelse, der passer lige til dit behov.

  Vis detaljer

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste