Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Folie med print

Dit bedste foto på print, en flot plakat med din reklame, eller selvklæbende folier printet med dit logo til bilreklamen eller butiksvinduet. Hos monsterprint kan du få printet på selvklæbende folier og klæbe på møbler for at skabe et helt unikt og personligt look.

Vi tilbyder bl.a. standardfolie med print, der er ideelt til montering på glatte overflader, som f. eks skilteplader, vinduer, skabslåger mm. Du kan også få indpakningsfolie med print, der er ideelt til overflader med skæve vinkler og former, som f. eks biler, interiør og computere. Indpakningsfolien kan selvfølgelig også monteres på glatte overflader. Begge typer folie lamineres efter udprint, så fotoprintet kan tåle udendørs montering, samt fysisk slid. Derudover tilbyder vi plakatfolie med print, der er ideelt til gadeskilte, plakater og meget mere, både indendørs og udendørs. Du kan tilvælge at få printet lamineret, så du er sikker på, at printet holder i mange år.

Vi tilbyder også værktøj til montering af folie, hvor du kan købe bl.a. folieskrabere med og uden filt, samt den praktiske OLFA-kniv med blade. De værktøjer vi tilbyder her på siden, er de samme som vi bruger i vores produktion, hvilket sikrer dig det bedste kvalitetsværktøj. Du kan se mere tilbehør her.

  • Mere end 25 års erfaring
  • Kvalitetsfolie med høj klæbeevne
  • Kan monteres på glatte overflader
  • Tåler slid
  • Mulighed for grafisk assistance

Vil du designe dit eget print, eller skal vi hjælpe dig?

Hos os kan du designe dit eget print i vores online designprogram. Det er simpelt at anvende, og du får prisen at vide med det samme! Hvis du har en færdigredigeret fil klar, så kan du blot uploade den. Vi har selvfølgelig en guide klar til upload af fil, hvis du skal bruge hjælp.

Det er også en mulighed, at vi i samarbejde med dig udvikler designet på baggrund af dine ønsker. Vores kompetente grafikerteam er klar til, at tage imod opgaven. 

 

Køb højkvalitetsfolie med print her

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste