Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Selvklæbende folie og stickers til alle formål

Monsterprint.dk tilbyder et stort udvalg af flotte klæbefolier i den farve du ønsker dig! De aktuelle farver, du ser på hjemmesiden, afhænger af hvilken monitor du benytter, og derfor kan vi ikke garantere at din monitor viser farven rigtigt. Vi har et stort udvalg af forskellige folietyper. Om det er dekoration af hjemmet, eller bilens nye look – vi leverer alt! Det er kun din fantasi der sætter grænser.

Du kan eksempelvis friske skabslåger, reoler, skilte eller vinduer op med folie, som du kan købe i metermål. Hvis du ønsker en folie med et helt bestemt print, kan du blot uploade printet og herved får du lige nøjagtigt det mønster eller billede, du kunne tænke dig! Vi beder dig være opmærksom på de forskellige overflader, klæbeevne og holdbarhed som folien har.

Selvklæbende folie og stickers til alle formål


Stort udvalg af folie og klistermærker

Folien kan du købe i metermål i mange forskellige farver. Vi har også de lidt mere specielle folier som: guld, sølv, bronze, kulfiber, refleksfolie, one-way vision folie. One-way vision folie er en folie, hvor du i dagslys kan se ud gennem folien (placeres på vindue). Her kan du printe lige det du vil, altså vil du kunne dekorere hele vinduet med One-way vision folie og stadig få lys ind gennem vinduerne. Super smart reklameløsning hos virksomheder.

Hvis du ønsker en hel speciel farve eller folietype, som du ikke kan finde herinde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange flere folietyper på lager end det du ser her på siden. Hvis vi ikke har den ønskede folie hjemme, kan vi typisk skaffe den. Du er også velkommen til at bestille folieprøver, hvis du er usikker på, hvilken folie du skal vælge.

Da vi har mulighed for at printe på folie, kan du dekorere dit hjem efter fri fantasi! Ønsker du f.eks. et mønster på dine skabslåger, printer vi det blot på folien – du uploader blot filen. Af den årsag har vi ingen faste mønstre til at ligge i systemet, som du kan vælge imellem, da din designfrihed er ubegrænset med denne løsning! Herved kan du også få eksempelvis dine børn på dine skabslåger, hvis det er det du ønsker – Upload blot billedet. Ønsker du hjælp til dekoration af din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Selvklæbende foliebogstaver og tal til adressen på postkassen, navnet på båden, eller et hushummer - anvendelsesmulighederne er utallige, og du designer nemt og hurtigt i vores onlinedesigner.

Vi tilbyder desuden wallstickers og klistermærker til enhver smag. Du har mulighed for selv at designe i vores online design program, eller uploade en trykklar fil. Vores dygtige grafiker team vil også gerne hjælpe dig med det grafiske, så du får lige præcis det resultat du ønsker.

Kvalitet og erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen, har vi stor erfaring inden for selvklæbende folie og klistermærker, og det sikre dig derfor en professionel løsning i bedste kvalitet. Vores teknikere og grafikere er meget dygtige, og gør alt for, at du bliver tilfreds med slutproduktet.

  • Stort udvalg af folie i høj kvalitet
  • Mere end 25 års erfaring
  • Høj kundetrilfredshed
  • Hurtig produktion
  • Upload dit eget print
  • Mulighed for grafisk hjælp

 

Folie, folie i metermål, folie på rullerPrint på folieFoliebogstaver, selvklæbende bogstaver, klisterbogstaverfolielogo, logo skåret ud i folie, logo konturskåretKlistermærker, selvklæbende mærker, stickersselvklæbende skilte, advarselsskilte, oplysningsskilte, toiletskilt, dametoilet, herretoilet, hund ingen adgang