Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Reklame flag og beachflag

Hos Monsterprint har vi løsningerne til dig, der gerne vil skille sig ud af mængden på f. eks en udstilling eller bare foran butikken. Til at fange opmærksomheden fra forbipasserende, kan du bruge beachflag, som er en sjov og effektiv måde at fremvise dit budskab. Flaget behøver ikke stå i sandet, vi har fødder til alle typer underlag. På lang afstand er de store reklameflag den perfekte løsning til, at guide dine kunder og gæster i retning af din virksomhed.

Alle flag er fremstillet i slidstærkt polyester, så de tåler udendørs brug, og kan selvfølgelig også bruges indendørs. Vi anvender lys- og vejrbestandige farver til trykket, der sammen med det slidstærke polyester gør, så flagene kan hænge ude i al slags vejr.

Reklameflag og beachflag til din virksomhed. Læs mere her

  • Mere end 25 års erfaring
  • Slidstærkt polyester
  • Tåler både indendørs og udendørs brug
  • Design selv flaget
  • Mulighed for grafisk hjælp

Vil du designe dit eget flag, eller skal vi hjælpe dig?

Hos os kan du designe dit eget flag i vores online designprogram. Det er simpelt at anvende, og du får prisen at vide med det samme! Hvis du har en færdigredigeret fil klar, så kan du blot uploade den. Vi har selvfølgelig en guide klar til upload af fil, hvis du skal bruge hjælp.

Det er også en mulighed, at vi i samarbejde med dig udvikler designet på baggrund af dine ønsker. Vores kompetente grafikerteam er klar til, at tage imod opgaven. 

 

 

24 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

24 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste