Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Monsterprint Danmark aktivBesøg NorgeBesøg Sverige

Velkommen!

Facadebogstaver i aluminium

Aluminiumsbogstaver med folie eller autolakering

Facade bogstaver i 2 mm rå aluminiumsplade, de er rustfri. Det betyder selve bogstaverne ikke ruster, men vælger du, at få dem malet eller pakket ind i folie, så er der en holdbarhed på overfladen på ca. syv år. Men de kan males eller pakkes ind igen, når overfladen trænger til, at blive frisket op. 


Du kan vælge at købe bogstaverne i rå form også selv få dem malet hos en autolaker. 


Alternativt kan vi levere dem i den farve du ønsker. Det kan vi gøre ved at pakke dem ind i farvet folie eller ved, at vi får dem malet hos en autolaker, så når du modtager dem, er de klar til, at blive hængt op på facaden. 


Du vælger selv den montageløsning der passer til dit behov, så sørger vi for at montere den på bogstaverne inden leveringen, så de er klar til at blive monteret, når du modtager dem. Er du i tvivl om, hvilken montage løsning du skal vælge så kontakt os. Kan du ikke selv montere dem, så kontakt os for et tilbud på montage.  


Leveringstid på facadebogstaver er 10 arbejdsdage.


Montageløsninger:
Ingen: Bogstaverne leveres uden montageløsning.
Gevindstang: Gevindstænger er 5 cm. stænger der svejses eller skrues fast på facadebogstaverne. Stængerne monteres ind i væggen og holder bogstaverne på plads. Montagevejledning medfølger.
Dual lock: Dual lock fungerer som velcro, dog kraftigere. Det vil sige at bogstaverne kan af- og påmonteres som ønsket. Montagevejledning medfølger.
Snapfix: Snapfix er en todelt løsning, der sikre en hurtig montage. "Hun-delen" monteres i væggen, mens "han-delen" monteres på facadebogstavet. Montagevejledning medfølger.
Tape, dobbeltklæb: Kraftigt dobbeltklæbende tape, der gør det muligt at montere facadebogstaverne på glatte overflader, uden at ødelægge underlaget. Tapen kan anvendes inden- og udendørs. Montagevejledning medfølger.


OBS! Gevindstænger kan ikke benyttes til facadebogstaver i aluminium under 2 mm tykkelse.

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: Pr.stk. 1,25 DKK Excl. moms: 1,00 DKK

 

 

Derfor skal du handle hos os!

Bedste kvalitet - Print i bedste kvalitet med de nyeste teknikker.

Stor erfaring - Mere end 25 års erfaring indenfor branchen

Største udvalg - Lige det du står og mangler i print og folie

Hurtig produktion - Vi igangsætter din ordre ved modtagelse

Indtast din tekst. Angiv størrelse og skrifttype:
Højde: Tykkelse: Font:
Skriv din tekst her
Højde: Vejledende længde:
Skriv din tekst her
The quick brown fox jumps over the lazy dog MImixoXO.

* Skal udfyldes

Inkl. moms: Pr.stk. 1,25 DKK Excl. moms: 1,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Facade bogstaver i 2 mm. rå aluminiumsplader, der gør det muligt at lakere eller foliebeklæde bogstaverne i den farve, du ønsker. Bogstaverne kan anvendes uden- som indendørs og monteres med den montageløsning, der passer bedst til dit behov. Alt bliver produceret efter netop dit ønske.

Montageløsninger:

Ingen: Bogstaverne leveres uden montageløsning.

Gevindstang: Gevindstænger er 5 cm. stænger der svejses eller skrues fast på facadebogstaverne. Stængerne monteres ind i væggen og holder bogstaverne på plads. Montagevejledning medfølger.

Dual lock: Dual lock fungerer som velcro, dog kraftigere. Det vil sige at bogstaverne kan af- og påmonteres som ønsket. Montagevejledning medfølger.

Snapfix: Snapfix er en todelt løsning, der sikre en hurtig montage. "Han-delen" monteres i væggen, mens "hun-delen" monteres på facadebogstavet. Montagevejledning medfølger

Tape, dobbeltklæb: Kraftigt dobbeltklæbende tape, der gør det muligt at montere facadebogstaverne på glatte overflader, uden at ødelægge underlaget. Tapen kan anvendes inden- og udendørs. Montagevejledning medfølger.

Yderligere information

Yderligere information

Designvalg type Nej