Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Monsterprint Danmark aktivBesøg NorgeBesøg Sverige

Velkommen!

Bilreklame og -dekorationer

Monsterprint.dk har stor ekspertise indenfor bilreklamer og -dekorationer. Her på siden kan du f. eks. vælge mellem mange forskellige klistermærker til montering på bilens karrosseri, en streamer til din bagrude eller måske et magnetskilt der er let at af- og påmontere. Og husk at det pr. 1 januar 2013 blev lovpligtigt med CVR-nummer på alle firmabiler, hvilket vi her på Monsterprint.dk hjælpe dig med.

Spred budskabet på farten

Den bedste måde at få din virksomhed eksponeret på, er med reklame på din firmabil. Her får du mulighed for at sprede dit budskab på en sjov, anderledes og opsigtsvækkende måde. Dette er en terrængående reklame, der vil skaffe dig ekstra kunder i butikken.

Ved køb af mindre reklame, streamer eller foliebogstaver til din bil, så printer og klargør vi din bestilling for dig, og sender det til dig med posten. Monteringen klarer du selv ved hjælp af den vedlagte monteringsvejledning, og du sparer derfor arbejdslønnen til en montør. Kig også i kategorien "tilbehør", hvor du finder værktøj til monteringen.

Flere års erfaring

Vi har i en længere årrække lavet flotte totalindpakninger til både private og erhverv. Hvis du har en idé til en totalindpakning, som du gerne vil have ført ud i verden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne og kan hurtigt hjælpe dig til den perfekte bilindpakning eller reklame. Et andet plus, når du vælger totalindpakning af din bil (enten med reklame eller ej), er at du forlænger lakkens levetid, hvilket kan give dig en bedre pris, når den engang skal udskiftes.

Her ser du vores udvalg af reklamer, streamers og andre former for indpakning til din bil. Ved at klikke dig videre via billederne vil vi hjælpe dig med, at finde lige netop den bildekoration du har brug for.

  • Mere end 25 års erfaring
  • Spred dit budskab på farten
  • Stor kundetilfredshed
  • Totalindpakning forlænger lakkens levetid
  • Mulighed for grafisk assistance

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste