Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Monsterprint Danmark aktivBesøg NorgeBesøg Sverige

Velkommen! Bildekoration med din reklame

Den bedste måde at få din virksomhed eksponeret på, er med reklame på din firmabil. Her får du mulighed for at sprede dit budskab på en opsigtsvækkende måde og skabe opmærksomhed på en sjov og anderledes måde. Dette er en terrængående reklame, der vil skaffe dig ekstra kunder i butikken.

Monsterprint.dk har stor ekspertise indenfor bilreklamer og - dekorationer. Her på siden kan du f.eks. vælge mellem mange forskellige klistermærker til montering på bilens karrosseri, en streamer til din bagrude eller måske et magnetskilt, det er let at af- og påmontere. Og husk at det pr. 1 januar 2013 blev lovpligtigt med CVR-nummer på alle firmabiler, og det kan vi her på Monsterprint.dk hjælpe dig med. 

Ved køb af mindre reklame, streamer eller foliebogstaver til din bil, printer og klargør vi din bestilling for dig og sender det til dig med posten. Monteringen klarer du selv ved hjælp af den vedlagte monteringsvejledning og du sparer derfor arbejdslønnen til en montør. Kig også i kategorien "Tilbehør", hvor du finder værktøjer til monteringen.

Vi har i en længere årrække lavet flotte totalindpakninger både til private og firmaer. Hvis du har en idé til en totalindpakning, du gerne vil have ført ud i verden, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne og kan hurtigt hjælpe dig til den perfekt bilindpakning eller -reklame. Et andet plus, når du vælger en totalindpakning af din bil (enten med reklame eller ej), er at du forlænger lakkens levetid, hvilket kan give dig en bedre pris, når du engang skal udskifte bilen.

Her ses vores udvalg af reklamer, streamers og andre former for indpakning til din bil. Ved at klikke dig videre via billederne, vil vi hjælpe dig med at finde netop den bildekoration, du står og har brug for!

Alt i folieindpakning af biler og bildekorationer - Læs mere

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste