Velkommen til Monsterprint.dk  -  Brug for hjælp? Kontakt os her

Velkommen!


Bannerprint - reklame i storformat

Et banner giver dig muligt for, at få dit budskab op i den størrelse, du ønsker! Vi kan levere bannere i tre forskellige formater, som alle er af højeste kvalitet.

Stofbanneret er perfekt til indendørs brug, og stoffets matte overflade giver dybde og nøjagtighed i printet, så budskabet fremstår klart og tydeligt selv på lang afstand. Kantafslutning på dit banner vælger du selv, så det passer præcis til dit formål, og er inkluderet i bannerprisen, så du ikke betaler ekstra. Skal du bruge en udendørs facadereklame i storformat, så vil et stilladsbanner være den helt rigtige løsning. Banneret er af PVC-materiale og har vindgennemtrængende overflade som forhindrer banneret i, at blive rusket i stykker. Det tredje format er presenningsbanneret, hvor den specielle matte overfladebehandling optimerer farvegengivelsen til et print der holder i lang tid. Kan anvendes til både inde og udendørs brug. Bannerstrop med krog kan tilkøbes.

  • Lang holdbarhed
  • Slidstærkt materiale
  • Høj kundetilfredshed
  • Kantafslutning inkl. i prisen
  • Både udendørs og indendørs brug

Vil du designe dit eget banner, eller skal vi hjælpe dig?

Hos os kan du designe dit eget banner i vores online designprogram. Det er simpelt at anvende, og du får prisen at vide med det samme! Hvis du har en færdigredigeret fil klar, så kan du blot uploade den. Vi har selvfølgelig en guide klar til upload af fil, hvis du skal bruge hjælp.

Det er også en mulighed, at vi i samarbejde med dig udvikler designet på baggrund af dine ønsker. Vores kompetente grafikerteam er klar til, at tage imod opgaven.

Print på banner i høj kvalitet. Se mere her

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste